Praktisk info

Receptionen er åben dagligt fra kl. 08.00 til 15.00.

Ved ankomst bedes du registrere dig ved vores ankomst terminal, inden du tager plads i venteværelset. Du skal altid medbringe dit sygesikringskort, når du skal til lægen. Hvis du har mistet dit sygesikringskort, eller det er gået i stykker, skal du henvende dig hos din kommune for at få det erstattet.

Klinikken har åben for tilgang af nye patienter!

 

Telefontid

I telefontiden kl. 8.00 – 9.00 på tlf. 86 41 00 01 træffes læge. Telefontiden er forbeholdt korte samtaler herunder afgivelse af visse prøvesvar, anmodning om sygebesøg og akut konsultation. Øvrige tidsbestillinger og medicinbestillinger henvises til sekretæren efter kl. 9.00.

 

Almindelige tidsbestillinger, receptfornyelser, m.v.

Dette kan gøres telefonisk hos sekretæren fra kl. 9.00– 12.30 og fra kl. 13.00 -14.00, dog fredag kun fra  kl. 9.00-12.00.

Men det kan også gøres under menu-knappen “Selvbetjening”, hvor du kan:

  • Bestille tid. Der kan kun bestilles en tid om dagen, og en konsultation varer 15 minutter. Der kan ikke bestilles tid til attester på nettet, da den nødvendige tid afhænger af attest type.  
  • Forny recepter på fast medicin. Det er ikke muligt at bestille stærk smertestillende, sovemedicin eller vanedannede medicin via e-portalen.
  • Skrive til lægen/lave e-konsultation. E-konsultation er kun for korte beskeder og spørgsmål til lægen. Der må på en E-konsultation påregnes en svar-tid på op til 2 hverdage. E-konsultation er IKKE beregnet til akutte henvendelser eller aflysning af tider.

 

Du skal registres som bruger for at kunne bruge Selvbetjeningen. Kontakt sekretæren for at få et brugernavn og adgangskode dertil.

Al kommunikation på Selvbetjeningen foregår i et krypteret miljø og der er derfor ingen fare for, at andre kan læse dine personlige oplysninger.

 

Det er nødvendigt at møde op til en konsultation hos lægen for at få fornyet recept på alt afhængighedsskabende medicin, som er:

  • Stærkt smertestillende medicin (morfin og morfinlignende midler fx. Dolol)
  • Beroligende medicin og sovemidler og (herunder særligt benzodiazepiner)
  • ADHD medicin, mm.

 

Læs evt vejledning om afhængighedsskabende medicin – https://www.retsinformation.dk/pdfPrint.aspx?id=160914

 

Konsultation

Det er fra Sundhedsstyrelsen indskærpet, at alle skal fremvise det gule sundhedskort ved enhver lægekontakt.

En almindelig konsultationstid er 15 minutter. Der er hver dag mulighed for at bestille akut tid, som er 10 minutters tider.

 

Akutte henvendelser
Ved akut behov for lægehjælp kan ringes til klinikkens akut telefon, tlf.: 40 33 40 01. Efter  kl. 16.00, mandag – fredag, henvises til lægevagten, tlf.: 70 11 31 31.

 

Afbestilling
Vi opfordrer til at fremmøde til de aftalte tider, så vi kan udnytte vores ressourcer optimalt, og så vi kan have kortest mulig ventetid.
Afbestilling af aftalt konsultation skal ske senest kl. 8.30 på dagen for konsultationen, enten på telefon 86410001 eller via Selvbetjeningen.

 

Vagtring, Randers

I Randers har vi etableret et vagtring, hvor vores telefon lukkes for ikke-akutte henvendelser dagligt efter kl. 14 og fredag efter kl. 12.

Opstår der behov for akut henvendelse til læge, stiller vores telefon om til den læge/de læger der passer vores akut tjeneste den pågældende dag.

Efter kl. 16 og i weekenden og på helligdage kan lægevagten kontaktes på telefon 70113131.

Ved livstruende tilstand: ring 112.